Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina. Sla het menu over en ga direct naar zoeken.

Doe mee met uw bedrijf

Door mensen voor te bereiden worden levens gered. Wij kunnen dit niet alleen. Met Noodhulp alleen zijn we er niet en daarom investeren wij in wederopbouw en preventie. Zodat ook de meest kwetsbare mensen voorbereid zijn op een ramp. Want voorkomen is beter dan genezen.

Hoe kunt u bijdragen aan onze werkwijze?

Word donateur
Via het invulveld rechts op de pagina schenkt u heel eenvoudig eenmalig een bedrag. U kunt ook kiezen voor een maandelijkse donatie. Beiden zijn fiscaal aftrekbaar.

Word MVO partner
Hierbij gaan we een structurele, strategische samenwerking met elkaar aan. De invulling hiervan is maatwerk. U kunt ons doel of een project ondersteunen door middel van winstafdracht van een product of dienst (joint promotion), sponsoring en/of inzet van uw communicatiekanalen.

Word Strategisch partner
Hierbij is uw bedrijf naast MVO partner ook inhoudelijk betrokken bij de uitvoering van onze projecten. Het gaat hierbij dus om sponsoring van onze projecten, leveren van expertise aan deze projecten en het uitdragen hiervan via communicatiekanalen van beide partijen

Doe een actie: geef via salarisdonatie
Samen met uw medewerkers Cordaid Mensen in Nood steunen? Dat kan ook! Via salarisdonatie kunnen medewerkers een (klein) deel van hun salaris doneren aan Cordaid Mensen in Nood. Bijvoorbeeld in de vorm van een vaste bijdrage, in salarisuren of verlofdagen. Vaak verdubbelen bedrijven de bijdrage van hun medewerkers. Met een donatie aan Cordaid Mensen in Nood laat u zien dat u maatschappelijk betrokken bent.

Doe een actie: vervang cadeaus door een donatie
Viert u een opening of jubileum? Of gaat er iemand in uw organisatie met pensioen? Vraag de genodigden dan om een donatie in plaats van een cadeau. Veel mensen zullen dit waarderen.

Laat zien dat u ons steunt
Download hier de Cordaid Mensen in Nood banner voor bedrijven.

Geïnspireerd geraakt? Neem contact op met:

Patrick Krens
Senior relation manager
Email: patrick.krens@cordaid.org
Tel: 06 44 14 74 76

—————————————————————————————————————-
Belastingvrij schenken

BV’s, NV’s, verenigingen en stichtingen mogen giften aan een ANBI aftrekken van de vennootschapsbelasting. Deze aftrek is sinds 1 januari 2012 nog aantrekkelijker. De niet-aftrekbare drempel van € 227 is vervallen en het totaal aan aftrekbare giften mag in plaats van 10% nu maximaal 50% van de winst bedragen.