Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina. Sla het menu over en ga direct naar zoeken.

Zet ons in uw testament

Geld nalaten voor een betere toekomst

Cordaid Mensen in Nood is in grote mate afhankelijk van giften, ook van giften uit testamenten. Het hoeft niet om grote bedragen te gaan. Met een gift van € 300 kunnen wij al 150 Brinkers laten produceren in Bangladesh en zo 1,5 meter dijk aanleggen.Heel veel mensen hebben Cordaid Mensen in Nood al opgenomen in hun testament, of overwegen dat te doen. Heeft u er ook wel eens over nagedacht hoe u een bijdrage kunt leveren aan een betere toekomst, door een goed doel op te nemen in uw testament?

Samen verder kijken dan het leven lang is

Om u te inspireren heeft Cordaid Mensen in Nood een aantal ontmoetingen georganiseerd tussen mensen met een rijke levenservaring van verschillende nationaliteiten. Zij praten samen over hun toekomstdromen. Deze ontmoetingen kunt u terugzien op de website: www.delenwerkt.nl. Door hun wensen, ideeën en concrete oplossingen te delen, komt een betere wereld daadwerkelijk dichterbij. Misschien inspireren deze gesprekken u ook om iets te doen voor de toekomst van anderen.

Boekje met informatie

Alle ontmoetingen zijn ook gebundeld in een boekje ‘De toekomst delen werkt’. In dit boekje leest u, naast alle ontmoetingen, ook hoe u zelf kunt bijdragen aan de toekomst, bijvoorbeeld door middel van een (kleine) nalatenschap. Cordaid’s notarieel deskundige Mariëlle Lindeboom vertelt in het boekje over diverse eenvoudige mogelijkheden om Cordaid Mensen in Nood in de toekomst te steunen. Daarnaast vindt u in het boekje veel handige tips en invullijstjes om te gebruiken bij het opstellen van een testament.

Vraag dit boekje nu gratis aan.

Contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan gerust met Marielle Lindeboom. U kunt haar telefonisch bereiken op de volgende directe nummers: 070 313 6264 of 06 22 52 82 98.

Praktische informatie over Cordaid Mensen in Nood in uw testament

Informatie voor de notarissen, executeurs en nabestaanden